спектакли / премиери / профили на актьори / онлайн билети за театър

Комедията „Арсеник и стари дантели” ни среща с известния театрален критик и страстен противник на брака – Мортимър Брустър. Той не може да устои на чара на красивата Илейн, както и на досадата да я изпраща всяка вечер и й предлага брак.

от Джоузеф Кесълринг

Режисьор Борислав Чакринов
Сценография и костюми Нина Пашова

Участват: Гергана Данданова, Радосвета Василева, Асен Кобиларов, Тигран Торосян, Милен Миланов, Веселин Ранков, Мирослав Пашов, Иван Налбантов, Луизабел Николова, Ели Колева, Симеон Дамянов, Александър Дойнов, Йордан Алексиев, Калин Иванов

Комедията „Арсеник и стари дантели” ни среща с известния театрален критик и страстен противник на брака – Мортимър Брустър. Той не може да устои на чара на красивата Илейн, както и на досадата да я изпраща всяка вечер и й предлага брак. Но… до насладата на медения месец така и не се стига. Причината се оказва доста неочаквано откритие. В старата ракла, в дома на неговите лели – Аби и Марта, чиято богоугодна благотворителност е добре позната из целия град, Мортимър открива труп. Обясненията на лелите му го докарват до пълно отчаяние. Оказва се, че това е 12-тата им жертва. С идеята да „облекчат живота им”, те черпели самотни хора, с чаша от позабравеното Бъзово в вино.

Театър Българска Армия

Свързани публикации
Артисти
Новини